Salah wil niet praten over woordenwisseling met Klopp

VOETBAL – De frustratie en de onvrede was groot zaterdag bij Liverpool tijdens en na het 2-2-gelijkspel op bezoek bij West Ham United. Er was een woordenwisseling tussen trainer Jürgen Klopp en Mohamed Salah, die het verstandig vond daar niets over tegen de media te zeggen.
Salah, die sinds zijn komst in 2017 de belangrijkste aanvaller is van Liverpool, moest van Klopp op de bank beginnen en dat zat de Egyptenaar niet lekker. Toen de 31-jarige Salah in de 79e minuut klaar stond om in te vallen, wilde Klopp hem nog wat instructies meegeven. Salah reageerde daar boos op en er ontstond een woordenwisseling. Kort daarvoor was West Ham via Michail Antonio op 2-2 gekomen en daar bleef het bij. ‘The Reds’ kunnen de titel daardoor vergeten. Na afloop wilden journalisten uiteraard van Salah weten wat er precies gebeurd was tussen hem en Klopp. Salah wilde er bijna niets over kwijt. “Als ik vandaag praat, ontploft de boel”, was het enige wat hij zei.
Salah staat nog een jaar onder contract bij Liverpool, maar de vraag is of hij zijn contract gaat uitdienen. Als hij blijft, wordt Arne Slot hoogstwaarschijnlijk zijn trainer. Liverpool en Feyenoord zijn al mondeling akkoord over een overstap van de coach. Klopp werd ook gevraagd naar het moment met Salah. “We hebben er in de kleedkamer over gesproken en daarmee is het klaar”, zei Klopp. Hij baalde ongelooflijk van het puntenverlies in Londen. “Ik wil niet eens meer over de titel praten, ik ben er niet voor in de stemming.”
“Ik heb de spelers voor de wedstrijd gezegd dat we moesten winnen en dat hebben we niet gedaan. Hier schieten we niets mee op. Want ik denk niet dat die twee andere ploegen nog twee of drie wedstrijden gaan verliezen.” (NUsport)…[+]