Suriname speelt thuis tegen Costa Rica bij de komende Concacaf Nations League

Suriname speelt tegen Costa Rica thuis bij de komende Concacaf Nations League

VOETBAL – Suriname zal Costa Rica thuis ontvangen bij de komende Concacaf Nations League-wedstrijden. Donderdag heeft Concacaf het programma bekendgemaakt. Suriname zit in groep A van Concacaf Nations League-A, samen met Costa Rica, Guyana, Guadeloupe, Guatemala en Martinique.

Suriname speelt zijn eerste twee wedstrijden uit. Op 5 september speelt Natio tegen Guyana en vier dagen later uit tegen Guadeloupe. De twee volgende wedstrijden zal Natio thuis spelen in het Essedstadion. Op 11 oktober is Costa Rica de tegenstander en op 15 oktober is Guyana de laatste tegenstander van Suriname.

Van de twee groepen in League-A gaan de beste twee landen van elke groep over naar de kwartfinale. Mexico, Verenigde Staten van Amerika, Panama en Canada zullen toegevoegd worden aan de vier gekwalificeerde landen. De kwartfinalewedstrijden zullen op basis van uit en thuis gespeeld worden. De eerste kwartfinalewedstrijd wordt op 14/15 november gespeeld en de tweede op 18/19 november. De halve finale zal op 20 maart  gespeeld worden en de finale op 23 maart…[+]