Twee arrestanten ontvlucht

Dertien (13) arrestanten ontvlucht vanu...aat) Een onvluchte ree

PARAMARIBO – Twee arrestanten zijn ontvlucht uit het cellenhuis van Groningen. Het gaat om Kelvin Tjin A Ton en Firozkhan Sherbeg.

De mannen hebben het traliewerk van het cellenhuis geforceerd om te kunnen vluchten. De ontsnapping van de arrestanten is gisterochtend omstreeks 06.00 uur door de politie ontdekt. De wetsdienaren sloegen alarm naar hun overige collega’s om uit te kijken naar de verdachten.
Sherbeg wordt verdacht van het plegen van diefstal bij een man. Zijn zaak dient nog bij de rechter. Een getuige verklaarde dat hij de verdachte op het terrein van de benadeelde had gezien. Hij werkte voor de benadeelde en zag dat de verdachte op het terrein van de benadeelde ging met een kruiwagen en spullen daarin plaatste. De getuige ging naar de politie om dit te melden, waarbij de politie hem voorhield te melden als hij de verdachte weer zou zien. Hij heeft de verdachte twee keer met een kruiwagen gezien. De eerste keer was de kruiwagen leeg en de tweede keer waren er twee dozen in de kruiwagen. De tweede verdachte, Tjin A Ton, wordt verdacht van mishandeling, bedreiging en vernieling. WJ…[+]