United kan verguisde Greenwood opnieuw verhuren

VOETBAl – Getafe wil ook volgend seizoen kunnen beschikken over Mason Greenwood. De Spanjaarden voeren gesprekken met Manchester United over een nieuwe huurdeal, al is het niet uitgesloten dat Greenwood vanaf komende zomer weer onderdeel uit zal maken van de United-selectie. Dat meldt The Athletic.
Nadat Greenwood een zedenzaak aan zijn broek had hangen, verbande Man United hem uit de selectie. De aanvaller werd vrijgesproken, maar The Red Devils hielden desondanks voet bij stuk. Daardoor vertrok Greenwood vorig jaar op huurbasis naar Getafe, waar hij bezig is aan een goed seizoen. De Spaanse club wil de Engelsman daardoor graag nog een jaar huren, zo klinkt het.
Man United geeft echter de voorkeur aan een definitieve transfer van Greenwood, terwijl het ook niet uitgesloten is dat hij terugkeert en onderdeel wordt van de selectie van Erik ten Hag. Mocht een permanente overgang er niet in zitten, dan kan een huurdeal ook een optie zijn voor United. Het lijkt dan wel waarschijnlijk dat het contract van Greenwood, dat in 2025 afloopt, ook direct verlengd wordt. Eerder werd Greenwood nog gelinkt aan FC Barcelona, maar daar rept The Athletic niet over. (VI)…[+]