Vrouw die met auto Saramaccarivier inreed gevonden

445574953_840819464748928_1393009409485189616_n

GRONINGEN/PARAMARIBO – De 30-jarige S.I., die gisterochtend met haar auto de Saramaccarivier inreed, is na een intensieve zoektocht gevonden en uit het water gehaald. Na de melding dat een auto met daarin S.I. in de rivier was beland, werden duikers van zowel de brandweer als particuliere duikers ingezet op de locatie. Ook de Maritieme Autoriteit Suriname heeft de nodige hulp geboden.

Districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca zegt dat voor de tweede keer binnen korte tijd zo’n tragisch ongeval zich heeft voorgedaan in haar district. Uit informatie van de politie en het districtscommissariaat blijkt dat het gaat om de wagen van de 30-jarige S.I. Ouders van S.I. hadden bij de politie gemeld dat hun dochter vermist was. De auto die uit het water is geborgen, is een Toyota Rush, het type auto dat S.I. bestuurde. De auto is met behulp van een langeboom graafmachine uit de Saramaccarivier aan wal gehesen. Na identificatie van het lijk door de familie is het afgevoerd naar het mortuarium.

De districtscommissaris van Saramacca noemt het een heel triest geval en benadrukt dat zelfmoord nooit een optie is. Ze meent dat er meer bewustwording over dit gevoelige onderwerp gecreëerd moet worden en benadrukt dat er altijd een oplossing is, ongeacht welk probleem iemand heeft. Ook zijn er instanties en personen die altijd een luisterend oor zullen hebben voor degenen die met moeilijkheden kampen. Bansi-Durga heeft namens president Chandrikapersad Santokhi de nabestaanden van S.I. heel veel sterkte toegewenst met het tragische heengaan van hun geliefde…[+]