Zes dammers blijven ongeslagen in voorronde President Cup 2024

Zes dammers nog steeds ongeslagen in de voorronde van de President Cup 2024

DAMMEN – Arief Salar-baks, Derryl Bohr, Quincy Ngawikromo, Edson Amoe-konie, Sharvan Debi-persad en Pradeep Hardayal bleven ongeslagen in de voorronde van de President Cup 2024, die plaatsvindt in het Denksportcentrum.
Salarbaks speelde tegen Don Elliot en behaalde zijn vijfde overwinning in dit toernooi. Met deze overwinning staat de Federatie Meester (MF) bovenaan met dertien punten. Voor Elliot betekent dit zijn eerste nederlaag. Hij zakt naar de twaalfde plaats met negen punten. Bohr en Ngawikromo kwamen niet verder dan een remise. Bohr staat hiermee op de tweede plaats met twaalf punten, terwijl Ngawikromo derde is met elf punten.
Amoekonie behaalde zijn derde overwinning tegen Stanley Matoer, waardoor hij stijgt naar de vierde plaats met elf punten. Debipersad speelde remise tegen MF Marcel Oostburg, wat zijn zesde remisepartij betekent. Hij staat momenteel zesde met tien punten. Hardayal speelde voor de zevende keer remise, ditmaal tegen Melvin Dahl. Hardayal won zijn eerste partij van Vidjai Jagdat en speelde de zeven opvolgende wedstrijden remise. Hij staat op de veertiende plaats met negen punten. In de negende ronde speelt Salarbaks tegen Amoekonie, terwijl Bohr het opneemt tegen Debipersad. Ngawikromo staat tegenover Montazali Nazir en Hardayal speelt tegen Cliff Karijodrono. Na dertien rondes zullen de veertien beste dammers zich plaatsen voor de finaleronde van de President Cup. In deze ronde zullen zij vergezeld worden door MF Johannes Alfaisi en Internationaal Grootmeester Guno Burleson. Alfaisi won de vorige editie, terwijl Burleson tweede werd. Hierdoor zijn Alfaisi en Burleson rechtstreeks geplaatst voor de finaleronde…[+]