Assad vertrouwt op play-off kansen voor IMT in SML

IMT

VOETBAL – Joel Assad heeft nog steeds vertrouwen dat Inter Moengo Tapoe (IMT) zich zal plaatsen voor de play-offs van de Suriname Major League door in de top vier te eindigen. IMT staat momenteel op de vijfde plaats met 25 punten, twee punten minder dan Voorwaarts, dat op de vierde plaatst staat.

IMT stond lange tijd op de vierde plaats, terwijl Voorwaarts op de vijfde plaats stond. Afgelopen weekend verloor IMT echter van Transvaal met 1-2, terwijl Voorwaarts won van Inter Wanica met 1-0. Door deze resultaten is Voorwaarts IMT voorbijgestreefd. Zowel Voorwaarts als IMT moet nog drie wedstrijden spelen. Komend weekend speelt Voorwaarts tegen PVV en IMT neemt het op tegen Flora. Daarna moet IMT nog spelen tegen PVV en Leo Victor. Voorwaarts moet naast PVV nog uitkomen tegen Transvaal en Flora.

Assad, assistent-trainer van IMT, heeft nu de taken overgenomen van Hesron Jeroe, te midden van een meningsverschil tussen Jeroe en het bestuur van IMT. Assad blijft geloven dat de top vier haalbaar is. “De kansen worden gecreëerd, alleen de afronding ontbreekt.” Assad zal de komende tijd met de spelers praten en hen motiveren om dit probleem aan te pakken. “We moeten gewoon scherper worden voor het doel.” …[+]