De Straal, Randjietboys en Tulip boeken winst

(20.00-uur)-De-Straal

DAMMEN – De Straal, Randjietboys en Tulip hebben een goede start gemaakt bij de Clubcompetitie 2024, die georganiseerd wordt door de Surinaamse Dambond. Na een ronde staat De Straal wegens betere
S-Buchholz punten aan kop.

De Straal nam het op tegen Welgedacht. De tien dammers van De Straal verloren geen enkel wedstrijd. Alleen Pradeep Hardayal en Robby Koendjbiharie speelden remise, waardoor De Straal de ontmoeting won met 18-2. Tulip won zijn ontmoeting van Denk en Zet met 13-7. Groot Internationaal Messter Guno Burleson van Tulip won zijn ontmoeting van Marlon Klassie. Randjietboys versloeg Victoria met 15-5.
Bij Randjietboys liet Federatie Meester Arief Salarbaks zich verrassen door Carlos Adaba. Salarbaks speelde remise. De andere toppers van Randjietboys wonnen wel hun wedstrijd.

De ontmoeting tussen Combinatie’80 en Dragon werd afgelast en zal op een later tijdstip gespeeld worden. Na een ronde staat De Straal aan kop, gevolgd door Randjietboys en Tulip. Al deze damverenigingen hebben twee punten. Denk en Zet is vierde, Victoria vijfde en Welgedacht staat op de zesde plaats. Combinatie’80 en Dragon bezetten de zevende en achtste plaats.

Foto: Groot Internationaal Meester Guno Burleson van Tulip in actie tegen Carlos Adaba. (Foto: SDB)

…[+]