Fans acteur Zac Efron verbaasd over zijn uiterlijk in nieuwe film

2 Fans van acteur Zac Efron verbaasd

USA – Fans van de Amerikaanse acteur Zac Efron hebben met opgetrokken wenkbrauwen gekeken naar de nieuwe Netflix-film A Family Affair. Hij zou er namelijk in de film en op beelden achter de schermen tijdens de opnames anders uitzien dan zij gewend zijn. “Wat heeft hij toch met dat mooie gezicht van hem gedaan?”, reageerde iemand en een ander merkte op: “Hij heeft een nieuw gezicht.”

Het zijn maar een paar van de vele reacties op het ‘nieuwe’ uiterlijk van Efron. De acteur speelt een hoofdrol in A Family Affair, naast onder anderen Nicole Kidman en Joey King, en daar valt opnieuw op hoe de kaaklijn van de acteur toch enorm veranderd is vergeleken met enkele jaren geleden. Ook in een op Instagram gedeelde video van achter de schermen is het opvallend volgens de fans.

Het is niet de eerste keer dat er heisa is over het uiterlijk van Efron. In 2022 begon dat al. Toen zei hij dat zijn kaak door een ernstige val verbrijzeld was en hij daarom plastische chirurgie moest ondergaan. Toch ziet hij er nu nog anders uit dan toen. Een reactie van de acteur of zijn entourage blijft voorlopig uit. (De Telegraaf/ GETTY IMAGES)…[+]