Glucosoral verslaat Styx-KG

Glucosoral verslaat

ZAALVOETBAL –  FSC Glucosoral uit Guatemala heeft Styx-KG verslagen in het Dare To Challenge Internationaal Futsal Toernooi 2014 dat georganiseerd wordt door de Surinaamse Zaalvoetbalbond. Glucosoral won woensdagavond in de Anthony Nestysporthal van Styx-KG met 4-1.

Glucosoral begon direct met aanvallend voetbal en creëerde kansen. Styx-KG kwam na een paar minuten spelen in het juiste ritme en begon ook kansen te creëren, maar de doelpunten bleven uit. De teams gingen de rust in met 0-0. De doelpunten kwamen in de tweede helft. De wedstrijd werd bij een stand van 3-1 voor Glucosoral met nog ongeveer tien minuten te spelen stopgezet, toen trainer Carlos Aquino van Glucosoral rood werd gekleurd. Hij kreeg de rode kaart voor het uitschelden…[+]