Kastiel aan kop op SML-topscoorderslijst

08-SML

VOETBAL – Romeo Kastiel van Inter Moengo Tapoe (IMT) blijft aan kop op de topscoorderslijst van Suriname Major League (SML). De kleine aanvaller van het team uit Moengo heeft zeventien keer het net gevonden.

Kastiel kwam afgelopen weekend met IMT uit tegen Transvaal. Hij maakte het  enige doelpunt van IMT in de verloren wedstrijd: 1-2. Hiermee komt de aanvaller op zeventien doelpunten. Dimitri Apai van Transvaal is op de tweede plaats met zestien doelpunten. Hij maakte het  eerste doelpunt van Transvaal in de ontmoeting tegen IMT.
Notch-aanvaller Finidi Misidjan staat op de derde plaats met elf doelpunten. Hij maakte afgelopen weekend het tweede doelpunt van Notch in de gewonnen wedstrijd tegen Flora.

Lalanie Tooy van Transvaal, die het winnende doelpunt maakte van Transvaal, staat op de vierde plaats met tien doelpunten. Quilliano Stedenburg van Robinhood staat op de vijfde plaats met negen doelpunten. Afgelopen weekend vond Stedenburg het net niet voor Robinhood. Shaquille Petrusi van Flora is zesde met acht doelpunten. Garvey Kwelling (PVV), Jamilhio Rigters (Robinhood) en Babayaro Eduards (Inter Wanica) hebben zeven doelpunten gemaakt. Faustino Benali van PVV staat op de tiende plaats met zes doelpunten. …[+]