Man beroofd van dagopbrengst pompstation

Illustration with characters of robber.

PARAMARIBO –  Criminelen hebben zaterdagavond de dagopbrengst van een pompstation buitgemaakt. Een 64-jarige man liep met de dagopbrengst van SRD 40 duizend naar zijn woning, toen twee rovers hem overvielen.

Uit verklaring van de man blijkt dat het pompstation aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg staat. Hij sloot zaterdagavond het servicestation goed af en besloot naar huis te lopen. Hij had bij zich de dagopbrengst van circa SRD 40 duizend. De man had het geld in een zak gestopt en liep naar zijn huis, dat dichtbij het pompstation staat.

Het slachtoffer verklaarde bij de politie dat hij op een bepaald moment twee mannen zag, maar het is niet bekend of die gewapend waren. Een van de criminelen rukte de zak met het geld, dat het slachtoffer bij zich had, weg. Na de daad renden beide rovers naar een auto die in de nabije omgeving was geparkeerd.

Zij zijn vermoedelijk gereden in de richting van de Bomaweg, maar het kenteken van de wagen is niet bekend. Het gaat waarschijnlijk om een grijze wagen. Bij de politie is melding gemaakt van de diefstal met geweld, waarna zij met het onderzoek is begonnen. De verdachten worden nog opgespoord. WJ…[+]