Man verwondt jongedame met kapotte fles

3-Man-verwondt-jongedame-met-kapotte-fles-ol

PARAMARIBO – Kevin F. heeft een jongedame met een kapotte fles verwond. Hij verkeerde onder invloed van alcohol en wilde de jongedame lastigvallen. Het liep echter verkeerd af, want hij verwondde haar met de kapotte fles.

 

De jongedame heeft hechtingen ondergaan aan haar hoofd en de borst als gevolg van de mishandeling. Zij maakte SRD 3170 aan medische kosten, welk bedrag door de verdachte is vergoed aan het slachtoffer via zijn advocaat Pamela Karg.

 

De jongedame verklaart dat Kevin F. een fles stuksloeg. Hij verwondde haar met de kapotte fles, als gevolg waarvan zij de verwondingen heeft opgelopen. Een getuige heeft gezien dat de verdachte en het slachtoffer buiten een gebouw stonden te praten. De dame zei nog tegen de verdachte om weg te gaan. De getuige nam na een poosje waar dat de verdachte haar met een gebroken fles op het hoofd had geslagen en steken had toegebracht. De verdachte verklaarde dat hij geen voorwerp bij zich had. Volgens de jongedame is zij zonder enige aanleiding met een kapotte fles verwond. De rechter heeft hem twaalf maanden celstraf, waarvan negen voorwaardelijk, onder aftrek van de tijd in voorarrest met een proeftijd van twee jaar, opgelegd. Kevin F. is op vrije voeten. Hij hoeft niet terug in het gevang. WJ …[+]