Man zit vast op verdenking van met kruisboog doden van 3 vrouwen in Engeland

4 Man zit vast op verdenking van met kruisboog doden van 3 vrouwen in Engeland

LONDEN – De politie heeft woensdag een man aangehouden die wordt verdacht van het doden van drie vrouwen in het noorden van Londen. De slachtoffers werden een dag eerder vermoedelijk met een kruisboog om het leven gebracht.

De 26-jarige verdachte werd aan het einde van de middag gewond aangetroffen na een zoektocht van enkele uren. De man is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Bij zijn aanhouding is niet geschoten. De politie vermoedt dat de man een bekende van de drie slachtoffers was. Het gaat om de vrouw (61) en twee dochters (28 en 25) van BBC-commentator John Hunt, die op de radio commentaar geeft bij paardenraces.

De vrouwen werden dinsdagavond met ernstige verwondingen aangetroffen in een huis in de plaats Bushey. Ze overleden kort nadat de hulpdiensten bij het huis aankwamen.  De politie startte een grote zoekactie en vroeg iedereen om uit te kijken naar de man. Daarbij waarschuwde de politie dat hij vermoedelijk een kruisboog bij zich had. Onderzoek moet definitief uitwijzen of de kruisboog is gebruikt als moordwapen. Het motief van de verdachte is nog niet bekend, maar de politie gaat uit van een “gerichte aanval”. (NU)…[+]