Meisje wilde seks met stiefvader

PARAMARIBO – Een dertienjarig meisje wilde seks met haar stiefvader. De man, die achter slot en grendel is, geeft toe dat hij seks met het meisje heeft gehad, nadat zij hem erom vroeg. Hij kon zich niet beheersen toen het kind naakt in zijn kamer kwam.

Zodoende kreeg hij afzonderlijk seks: met de minderjarige en haar moeder, want hij wilde beide personen tevreden stellen. De verdachte verklaarde dat de moeder wilde dat hij meer geld in huis zou brengen. De dochter vroeg hem om seks. De man ging een relatie met de moeder van het meisje aan toen het kind pas drie maanden was. Hij erkende zijn stiefdochter en kwam niet onderuit toen zij hem om seks vroeg.  

De man kreeg acht keer seks met zijn stiefdochter. Hij pleegde de seksuele handelingen met het meisje zelfs als haar moeder thuis was. De moeder merkte niets op. De verdachte geeft toe dat hij heeft verzuimd een voorbeeldige stiefvader te zijn. Volgens hem liep het meisje met zelfmoordgedachten. Hij ontving naaktfoto’s van het meisje, dat een betere band wilde met haar moeder.

Rechter Maytrie Kuldip Singh sprak de man aan dat hij stiefvader van het meisje is en verantwoordelijk is voor het door hem erkende kind. Volgens haar behoorde de man het beter te weten. Hij diende het meisje te beschermen. “Als u alles voor haar koopt, betekent niet dat u zich gaat vergrijpen aan het kind”, merkte de rechter. De verdachte had verschillende scenario’s in gedachten hoe hij eruit zou komen. Hij had eraan gedacht dat hij in de bak zou belanden. In augustus wordt de behandeling van deze zaak voortgezet. WJ…[+]