Pedri stuurt boodschap naar Kroos na tackle die zijn EK beëindigde

Pedri verstuurt boodschap aan Kroos na tackle die zijn EK beëindigde

VOETBAL – Pedri heeft voor het eerst gereageerd op zijn blessure. De Spaanse middenvelder mist het vervolg van dit EK na een overtreding van Toni Kroos.

Kroos ging vroeg in de wedstrijd hard door op Pedri. Enkele minuten later moest de speler van Barcelona het veld verlaten. Na afloop bleek Pedri een vervelende knieblessure te hebben opgelopen. Kroos bood eerder zijn excuses aan en nu heeft ook Pedri zelf gereageerd op het moment. “Bedankt Toni, voor je bericht. Dit is voetbal en deze dingen gebeuren. Je carrière en je records blijven voor altijd”, klonken de lieve woorden op Instagram. “Ik kwam naar Duitsland voor het EK en ik blijf hier, tot het einde.”

“Want de droom, laat daar geen twijfel over bestaan, gaat door. Deze week is het mijn beurt om aan te moedigen en bij te dragen aan deze geweldige familie. Jullie steun is ongelooflijk geweest. Het moeilijkste moment is voorbij, de weg terug is begonnen. Vamos Spanje!” De Spaanse voetbalbond kwam zaterdag met een statement over de kwetsuur van Pedri, waarin duidelijkheid wordt gegeven over de ernst van de blessure. Het gaat om een knieblessure van ‘de tweede graad’, hetgeen volgens de Spaanse media betekent dat hij ongeveer een maand niet inzetbaar zal zijn. (VI)…[+]