SBB-voorzitter Kappel neemt deel aan AGM-meeting

Badminton

BADMINTON – De voorzitter van de Surinaamse Badminton Bond (SBB), Dino Kappel, zal deelnemen aan de Annual General Meeting (AGM) van de Badminton World Federation (BWF) in Chengdu, China. De AGM zal plaatsvinden op zaterdag, met het Members’ Forum gepland voor morgen.
De deelname van Kappel aan deze belangrijke bijeenkomst benadrukt de betrokkenheid van de SBB bij de wereldwijde badmintongemeenschap en haar inzet voor de verdere ontwikkeling en groei van de sport, zowel nationaal als internationaal. Tijdens de AGM zal Kappel de belangen van de SBB vertegenwoordigen en deelnemen aan discussies over belangrijke kwesties die de toekomst van de badmintonsport beïnvloeden. De SBB is vastbesloten samen te werken met de BWF en andere nationale bonden om de sport naar nieuwe hoogten te brengen.
De SBB is de officiële sportorganisatie die zich inzet voor het promoten, bevorderen en ontwikkelen van de badmintonsport in Suriname. Met een rijke geschiedenis van sportieve prestaties en betrokkenheid bij de gemeenschap, streeft de bond ernaar mogelijkheden te creëren voor spelers van alle leeftijden en niveaus om deel te nemen aan de sport. De bond organiseert diverse evenementen om dit doel te bereiken…[+]