Surinamer King plaatst zich voor de UEFA Futsal Champions League

Surinaamse King plaatst zich voor de UEFA Futsal Champions League

ZAALVOETBAL – Zaalvoetballer Raducio King heeft geschiedenis geschreven, door driekampioenschappen te pakken met Manchester Futsal Club. King, die geboren is op Klaaskreek, plaatst zich hiermee met zijn team voor de UEFA Futsal Champions League.
King is naast speler ook hoofd van de academiecoaching. King behaalde met Manchester Futsal Club het Engelse kampioenschap door van Bloomsbury te winnen met 2-1. Hiermee heeft King met Manchester Futsal Club drie kampioenschappen gewonnen voor dit jaar.
Doordat King Surinaamse roots heeft, heeft hij ook gekozen om voor de Surinaamse zaalvoetbalselectie uit te komen. Bondscoach Prishad Parmessar had hem ook opgeroepen voor de Concacaf kampioenschap van 13-20 april 2024 in Managua. King meldde zich op 4 maart aan bij de selectie, maar raakte ongelukkigerwijs al bij de eerste training zwaar geblesseerd aan zijn achillespees. Hiermee ging zijn droom om voor Suriname uit te komen, niet in vervulling. King heeft zijn aspiraties niet opgegeven en wil binnenkort zijn debuut maken voor Suriname.…[+]