Torarica Resort viert 62-jarig bestaan

3 (07.00 uur) Torarica Resort viert 62-jarig bestaan

PARAMARIBO – Het iconische Torarica Resort viert met trots vandaag haar 62-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 1962 heeft Torarica zich gevestigd als een baken van luxe, comfort en uitstekende service in Suriname. Dit jubileum wordt gevierd met een speciale bijeenkomst die de rijke geschiedenis en de blijvende impact van het hotel zal eren.

De viering vindt vandaag plaats en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle gasten. Van 16.00 tot 19.00 uur kunnen bezoekers genieten van een prachtige cupcake- en cake-display. Deze culinaire hoogstandjes zijn zorgvuldig samengesteld door het getalenteerde team van Torarica en beloven een feest voor het oog en de smaakpapillen te worden. De display zal bestaan uit een verscheidenheid aan smaken en ontwerpen, die de creativiteit en het vakmanschap van de chefs weerspiegelen.

Om de feeststemming te verhogen, zal er live muziek zijn van 16.00 tot 19.00 uur. De muziek zal een feestelijke sfeer creëren, perfect om samen met vrienden, familie en andere gasten te vieren.

Een terugblik op 62 jaar uitmuntendheid: gedurende de afgelopen 62 jaar heeft Torarica Resort een onuitwisbare indruk achtergelaten op zowel lokale als internationale gasten. Het hotel staat bekend om zijn geweldige service, luxe accommodaties en talrijke voorzieningen die voldoen aan de hoogste standaarden. Van zakelijke bijeenkomsten en conferenties tot ontspannende vakanties, Torarica heeft altijd gestreefd naar perfectie in alles wat het doet.

Torarica nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze speciale viering. “Kom en geniet van de heerlijke cupcakes en cakes, de levendige muziek en de warme gastvrijheid waar Torarica om bekend staat. Dit is een kans om samen met ons een belangrijk moment in de geschiedenis van ons hotel te vieren,” meldt het team van Torarica in een bericht…[+]