Vaders verwend

5-Vaders-verwend-ol-

PARAMARIBO – Vaders zijn gisteren verwend bij een activiteit bij Burger King Latour. Net als moeders zijn ook vaders belangrijk en verdienen zij het om in de bloemetjes gezet te worden op hun speciale dag.

Times of Suriname, Burger King, Rudisa Agencies NV en Aldimij NV hebben daarom de handen ineen geslagen om speciaal voor de vaders een vadersdagactiviteit te organiseren bij Burger King Latour. Trouwe lezers van de krant hadden de gelegenheid om vrijdag een speciale coupon uit de krant te knippen en na aanschaf van een Burger King meal kon men tijdens het event dat van 17.00 tot 20.00 uur werd gehouden in aanmerking komen om mee te doen aan de Spin & Win- actie waarbij de vaders leuke prijsjes konden winnen.

Met muziek van  dj Feo heerste er een gezellige sfeer in het restaurant en het was duidelijk dat de aanwezigen, met name de vaders, een leuke tijd hebben gehad. Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij het vaderschap en het belang van vaders voor de opvoeding en verzorging van hun kinderen wordt gevierd. Ook in Suriname wordt er elk jaar op de derde zondag van de maand aandacht besteed aan de vaders…[+]