Wilson gaat voor three-peat Roger Boyce World Cup

Wilson gaat voor three peat Roger Boyce World Cup

BODYBUILDING – De Surinaamse prof bodybuilder Eddy Wilson, wil voor de derde keer op rij de Roger Boyce World Cup veroveren. Hij vertrekt op 8 mei naar Barbados om deel te nemen aan de IFBB ELITE PRO Roger Boyce World Cup.
Titelverdediger Eddy Wilson won de twee voorgaande edities van deze prestigieuze wedstrijd. Naast Wilson maken ook Soepe Koese, Jermaine Karg en Fabian Wehl deel uit van de delegatie van de Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond (SBWB). Deze wedstrijden vinden plaats op 11 mei in Bridgetown.
Het zal de eerste keer zijn dat maar liefst vier Surinaamse pro’s het tegen elkaar opnemen in een professionele bodybuildingwedstrijd. Karg zal voor de eerste keer deelnemen aan dit evenement. Vorig jaar won Karg de titel ‘Mr Suriname’ en verdiende hij zijn proflicentie tijdens de bodybuildingwedstrijden in Colombia.
Roger Boyce, medeorganisator van dit evenement waar het naar vernoemd is, kan haast niet wachten tot 11 mei. Boyce is zeer onder de indruk van tweevoudig kampioen Wilson, maar ook de overige atleten verdienen zijn lof. “I expect team Suriname to do great as they did previous times”, zegt hij…[+]