Winkelier beroofd van geld en jachtgeweer

Winkelier beroofd van geld en jachtgeweer

PARAMARIBO – Een winkelier is in zijn pand aan de Indira Gandhiweg beroofd van een jachtgeweer, SRD 90 duizend, 1000 euro en USD 2.450. Hij is overvallen door zijn arbeider, die onder bedreiging van een mes de daad heeft gepleegd.

 

De arbeider, die pas anderhalve maand in dienst was, heeft zijn werkgever overvallen. Hij heeft de man met een mes in zijn linkerhandpalm verwond. De krant verneemt dat de arbeider op een onbewaakt moment de winkel heeft verlaten. Hij ging via een zijdeur naar de slaapkamer van de winkelier en dacht dat niemand hem had opgemerkt. Toen de winkelier een gestommel hoorde aan de achterzijde van de winkel, nam hij een kijkje. Hij betrapte de arbeider op heterdaad in zijn slaapkamer. De verdachte die door de winkelier werd gezien, verwondde hem met het mes en vluchtte vervolgens weg. 

 

Bij onderzoek is gebleken dat de verdachte geld en een jachtgeweer heeft weggenomen. Op de bewuste dag had de winkelier geld ontvangen, dat hij op een kast in zijn slaapkamer had geplaatst. Hij zou het geld nog in de kluis bewaren. Ook ontdekte hij dat zijn jachtgeweer, waarvoor hij een machtiging heeft, niet te vinden was. De politie heeft de gewonde winkelier verwezen voor medische behandeling. De verdachte, G.K. (25), wordt nog opgespoord. De politie doet nog onderzoek in deze zaak. WJ …[+]