AC Milan boekt ruime zege in topper bij Juventus, PSG morst kostbare punten

AC Milan boekt ruim

AC Milan heeft zondagavond de topper in de Serie A tegen Juventus gewonnen. De ‘Rossoneri’ zegevierden met 0-3 in Turijn en voegen zich weer naast nummer twee Atalanta, dat een klinkende overwinning bij Parma boekte: 2-5. In Frankrijk verspeelde Paris Saint-Germain kostbare punten in de titelstrijd. Matthijs de Ligt had een basisplaats bij Juventus en was al na vier minuten dicht bij de openingstreffer tegen AC Milan. De inzet van de Oranje-international werd echter geblokt door de verdediging van de bezoekers. Aan de andere kant was het op slag van rust wel raak toen Brahim Díaz de bal fraai in de rechterbovenhoek krulde. Vroeg in de tweede helft liet Franck Kessié de uitgelezen kans op de 0-2 liggen.(NU)…[+]