Bayern wint ondanks misser Lewandowski, De Vrij met Inter aan kop in Serie A

bayern

Koploper Bayern München heeft vrijdagavond de vijfde zege op rij geboekt in de Bundesliga. De ploeg van trainer Hansi Flick won met 0-1 bij Hertha BSC. In Italië steeg Internazionale door een zege bij Fiorentina in ieder geval voor even naar de koppositie. Bayern had eigenlijk al na elf minuten op voorsprong moeten komen in Berlijn, waar het met name in de eerste helft sneeuwde. Lewandowski mocht aanleggen van 11 meter nadat Leroy Sané onderuit werd gehaald door doelman Rune Jarstein, maar die herstelde zijn fout door de poging van de Poolse spits te stoppen. Het was voor het eerst sinds 27 januari 2019 dat Lewandowski een strafschop miste. Zijn zeventien daaropvolgende penalty’s waren allemaal raak. De topscorer van de Bundesliga bleef door zijn misser op 24 competitietreffers steken dit seizoen.(BBC)…[+]