Fans met vuurwerk dringen De Kuip binnen, Feyenoord-RKC kort stilgelegd

fans

De Eredivisie-wedstrijd tussen Feyenoord en RKC Waalwijk (3-0) is zondag kort stilgelegd nadat supporters van de thuisclub het stadion waren binnengedrongen. De fans begaven zich op de tribune en staken vuurwerk af. Bij de wedstrijd was, net als bij veruit de meeste wedstrijden van dit Eredivisie-seizoen, geen publiek welkom wegens de coronapandemie. Onduidelijk is wat de intentie was van de supporters, die opmerkelijk genoeg applaus kregen van de Feyenoord-spelers. Op het moment dat de wedstrijd werd stilgelegd, waren er nog ongeveer twintig minuten te spelen in De Kuip. Na een kort oponthoud keerde de rust terug en hervatte scheidsrechter Bas Nijhuis het duel. Door doelpunten van Nicolai Jørgensen, Jens Toornstra en Steven Berghuis stond de 3-0-eindstand tijdens de onderbreking al op het scorebord.(NU)…[+]