Inter neemt koppositie over van Milan, Real revancheert zich tegen Valencia

inter neemt

Internazionale heeft zondag de koppositie in de Serie A overgenomen van aartsrivaal AC Milan. De ‘Nerazzurri’ waren in eigen huis met 3-1 te sterk voor Lazio. In Spanje boekte Real Madrid de derde overwinning op rij, terwijl VfL Wolfsburg punten lieten liggen in de Bundesliga. De zege van Internazionale, waar Oranje-international Stefan de Vrij tegen zijn oude club Lazio de negentig minuten volmaakte, kwam al in de eerste helft tot stand. Romelu Lukaku mocht in de 22e minuut aanleggen voor een strafschop en de spits faalde niet vanaf 11 meter: 0-1.

Op slag van rust verdubbelde Lukaku de score voor de ploeg van trainer Antonio Conte. Via een speler van Lazio kreeg de Belgische international de bal in de voeten geschoven en hij maakte van dichtbij zijn zestiende competitiedoelpunt van het seizoen.(NU)…[+]