Ronaldo kopt Juventus langs hekkensluiter, Vormer scoort voor Club Brugge

ronaldo

Juventus heeft zich maandag in de Serie A hersteld van de midweekse nederlaag in de Champions League tegen FC Porto (2-1). Een thuisduel met hekkensluiter Crotone bleek een goed medicijn: 3-0. In België speelden Ruud Vormer en Tahith Chong een hoofdrol bij een zege van Club Brugge. Juventus had het ruim een half uur lastig met Crotone, maar in de slotfase van de eerste helft was het weer eens Cristiano Ronaldo die een wedstrijd openbrak voor de ploeg van basisspeler Matthijs de Ligt. De Portugese superster kopte in de 38e minuut raak uit een voorzet van Alex Sandro en scoorde een paar minuten later nog een keer met het hoofd, nu op aangeven van Aaron Ramsey.De 36-jarige Ronaldo staat op achttien goals in negentien competitieduels dit seizoen en heeft nu tegen alle negentien clubs uit de Serie A minimaal één keer gescoord.(NU)…[+]