Barça grijpt ondanks goal Memphis naast zege in eerste duel zonder Koeman

barca

Het ontslag van trainer Ronald Koeman heeft niet voor het gewenste schokeffect gezorgd bij FC Barcelona. De Catalanen speelden zaterdag ondanks een doelpunt van Memphis Depay gelijk tegen laagvlieger Deportivo Alavés: 1-1. Real Madrid won dankzij twee doelpunten van Vinícius Júnior met 1-2 van Elche en gaat aan kop in La Liga. De 58-jarige Koeman moest woensdagavond na de 1-0-nederlaag bij Rayo Vallecano het veld ruimen bij het kwakkelende FC Barcelona, maar interim-trainer Sergi Barjuán kon de Spaanse grootmacht in een paar dagen tijd niet naar een overwinning leiden. Memphis zette Barcelona vlak na rust wel op voorsprong in Camp Nou door doelman Antonio Sivera kansloos te laten met een fraai afstandsschot in de verre hoek, maar de gelijkmaker was drie minuten later al een feit. (NU)…[+]