FC Barcelona wint zonder Martens bij Real in kwartfinales Champions League

fc barcelona

De voetbalsters van FC Barcelona hebben dinsdag een belangrijke stap gezet richting de halve finales van de Champions League. Zonder Lieke Martens won de Spaanse kampioen de eerste kwartfinale tegen Real Madrid met 1-3. Eerder op de avond verloor Bayern München zonder Lineth Beerensteyn met 1-2 van Paris Saint-Germain.  Real kwam na acht minuten op voorsprong tegen Barcelona door een doelpunt van Olga Carmona. Vroeg in de tweede helft zorgde Alèxia Putellas uit een strafschop voor de gelijkmaker in Estadio Alfredo Di Stéfano. Barcelona ging vervolgens op jacht naar de winnende treffer en dat leverde negen minuten voor tijd de 1-2 van invaller Clàudia Pina op. Diep in blessuretijd breidde Putellas de voorsprong verder uit. Martens ontbrak door een blessure bij Barcelona.(NU)…[+]