Gewisselde Memphis ziet Atlético Madrid ver in blessuretijd alsnog toeslaan

gewisselde
Memphis Depay heeft maandag een benauwde zege geboekt met Atlético Madrid. De spits van Oranje zag Álvaro Morata ver in blessuretijd voor de 0-1 zorgen tegen Girona. Memphis was toen zelf al gewisseld. In Italië leed AC Milan voor de tweede keer op rij puntenverlies. Memphis was vorige week zaterdag belangrijk door Atlético bij zijn eerste basisplaats met twee doelpunten aan een 6-1-overwinning op het dit seizoen tegenvallende Sevilla te helpen.

Tegen Girona stond Memphis opnieuw aan de aftrap, maar zonder een nieuwe hoofdrol. De voormalige PSV’er miste in de eerste helft een grote kans en werd na ruim een uur gewisseld. Een winnaar leek er niet meer te komen, tot Morata in de 94e minuut alsnog scoorde. Atlético ligt dit seizoen weer op koers voor Champions League-voetbal. De ploeg van coach Diego Simeone is op gepaste afstand van FC Barcelona en Real Madrid de nummer drie van Spanje.(NU)…[+]