Hind Boys wint overgespeelde wedstrijd tegen Langu niet

08-Voetbal

VOETBAL – Hind Boys heeft ook na de herkansing niet kunnen winnen van Langu, in de finaleronde van de Livorno Sport Organisatie. In het Eddy Blackman Stadion won Langu met 4-1, na een 0-1 voorsprong voor Hind Boys.
Op de eerste speeldag van de finaleronde speelde Hind Boys gelijk (1-1) tegen Langu. Hind Boys tekende hierna protest aan tegen het meespelen van een speler bij Langu, die niet gerechtigd is om voor dat team te spelen. Hind Boys won het protest en de wedstrijd moest opnieuw worden gespeeld. Langu kreeg ook drie punten in mindering.
In de herkansing begon Hind Boys goed. Het team zou bij een overwinning alles in eigen hand hebben om het kampioenschap binnen te halen. In de 43e minuut nam Hind Boys de voorsprong door een doelpunt van Terence Linga: 0-1. In de tweede helft kwam Langu goed terug en nam met drie doelpunten van Shaggy Finkie de voorsprong: 3-1. Dalvas Ngwete bepaalde de eindstand op 4-1.
Door deze nederlaag blijft Hind Boys steken op de tweede plaats met vier punten. Livorno is de koploper met vijf punten. Jivan Jotie staat derde met drie punten en Langu bezet de laatste plaats in de finaleronde met nul punt. Op de laatste speeldag speelt Langu tegen Jivan Jotie en Livorno tegen Hind Boys.…[+]