Ibrahimovic leidt Milan naar winst bij Napoli, maar loopt ook blessure op

ibra

Zlatan Ibrahimovic heeft AC Milan zondag weer eens aan een overwinning geholpen in de Serie A. De Zweed maakte twee doelpunten voor zijn ploeg in de met 1-3 gewonnen topper op bezoek bij Napoli. Wel raakte hij in de slotfase geblesseerd. In België debuteerde John van den Brom met een ruime zege als trainer van KRC Genk. Ibrahimovic opende in de twintigste minuut de score voor AC Milan bij Napoli. De 39-jarige spits kopte net binnen het zestienmetergebied een voorzet van Theo Hernández binnen. Na een klein half uur zorgde Giovanni Di Lorenzo met een schot op de paal bijna voor de gelijkmaker. Vroeg in de tweede helft was Ibrahimovic opnieuw trefzeker. Ditmaal tikte hij van dichtbij binnen uit een voorzet van Ante Rebic. De aanvaller, die ook nog een treffer afgekeurd zag worden wegens buitenspel, moest elf minuten voor tijd wel naar de kant met vermoedelijk een hamstringblessure…[+]