IMT wint ruim van Flora

VOETBAL – Inter Moengo Tapoe (IMT) heeft de nederlaag van afgelopen weekend weggepoetst door ruim te winnen van Flora, in de competitie van de Surinaamse Major League. Zaterdag in het Franklin Essed Stadion won het team uit Moengo met 5-0.
IMT begon goed aan de wedstrijd en oefende veel druk uit op de verdediging van Flora. De middenmoter op de standenlijst zakte steeds naar achteren en probeerde niets toe te laten. De inspanningen van IMT werden beloond in de 27e minuut, toen Donnegy Fer het net vond: 1-0. Flora gaf niet op en hield de minimale achterstand vast tot het rustsignaal van de scheidsrechter.
Het verzet van Flora brak al in de eerste minuut van de tweede helft. Anduelo Amoeferie maakte het tweede doelpunt en gaf IMT een ruime voorsprong: 2-0. Kort hierna maakten Romeo Kastiel en Rievaldo Doorson het derde en vierde doelpunt. In blessuretijd bepaalde Miguel Molle de eindstand op 5-0.
Robinhood boekte een ruime zege op Broki: 5-0. Murgillio Esajas (2x), Quiliano Stedenburg, Jamilhio Rigters en Juhninio Pengel maakten de doelpunten. Voorwaarts won nipt van PVV met 1-0. Shanairo Kwasie maakte het gouden doelpunt…[+]