Koeman moet buigen voor Chelsea

koeman

Chelsea heeft Ronald Koeman de eerste competitienederlaag van het seizoen bezorgd. Op Stamford Bridge maakte de regerend landskampioen al voor rust korte metten met de bezoekers uit Liverpool: 2-0. Everton, dat zonder de nog altijd geblesseerde Davy Klaassen aantrad, moest na een klein half uur de eerste tegentreffer slikken, toen Cesc Fabregas met een subtiel schot trefzeker was. Niet veel later was het opnieuw raak voor de Londenaren. Cesar Azpilicueta gaf voor op Alvaro Morata, die de marge verdubbelde met het hoofd: 2-0.  Ook met nieuweling Gylfi Sigurdsson slaagde Everton er in de tweede helft niet meer in om de achterstand te repareren. Na de zege op Stoke City (1-0) en het knappe gelijkspel bij Manchester City (1-1) leed de ploeg van Koeman zodoende de eerste nederlaag.(Telegraaf)…[+]