Ronaldo laat zich ook in Luxemburg gelden, Denemarken verliest van Kazachstan

ronaldo
Portugal heeft zondag mede dankzij twee goals van Cristiano Ronaldo een nieuwe overwinning geboekt in de kwalificatiereeks voor het EK van 2025. Luxemburg werd met 0-6 verslagen. Eerder op de dag verloor Denemarken ondanks een 0-2-voorsprong van Kazachstan. De Portugezen waren snel klaar met Luxemburg. Binnen twintig minuten was het 0-3 dankzij goals van Ronaldo, João Félix en Bernardo Silva. Nog in de eerste helft maakte Ronaldo er 0-4 van. Na rust zorgde Otávio voor 0-5 en kwam het slotakkoord van Rafael Leão, die vlak daarvoor een penalty had gemist. Bij zijn eerste doelpunt stond Ronaldo van dichtbij op de goede plek. Bij zijn tweede treffer vond hij de korte hoek. De aanvoerder, die zijn aantal interlandgoals opschroefde naar 122, werd na een uur gewisseld.(NU)…[+]