Vier finalisten halve finale SVB-bekercompetitie bekend

VOETBAL – De vier finalisten van de halve finale van de bekercompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond zijn bekend. Afgelopen weekend plaatsten Inter Moengo Tapoe (IMT), Notch, PVV en Robinhood zich voor de laatste vier.
IMT plaatste zich voor de halve finale door in de kwartfinale van Transvaal te winnen met 3-1. PVV versloeg Inter Wanica met 3-1 en Robinhood won van
A Coconut met 8-1. Notch won ruim van Flora met 7-0. Door deze resultaten zal de eerste halve finalewedstrijd tussen IMT en PVV plaatsvinden, terwijl de tweede zal gaan tussen Robinhood en Notch.
Robinhood en Notch spelen hun wedstrijd op 29 mei in het Franklin Essed Stadion. Op 19 juni speelt IMT tegen PVV. De finale wordt op 27 juli afgewerkt in het Franklin Essed Stadion. IMT is de titelverdediger. Het team won vorig jaar in de finale van Notch met 4-1. Het team van Robinhood heeft de meeste bekerkampioenschappen behaald: zeven. De laatste keer dat Robinhood bekerkampioen werd was in 2018. IMT volgt met vier kampioenschappen, terwijl Transvaal drie keer de beker heeft gewonnen. Walking Boyz Company en Leo Victor hebben twee keer het bekerkampioenschap behaald. Naciocal, Super Red Eagles, PVV, Excelsior, Notch en Nishan’42 wonnen elk één keer de beker…[+]