Woning geknevelde man overhoop gehaald

IMG-20240409-WA0003

PARAMARIBO – De politie doet onderzoek in de zaak waarbij het ontzielde lichaam van een 78-jarige man maandagavond in verre staat van ontbinding is aangetroffen in zijn woning aan de Twee Kinderenweg. De handen en voeten van de man waren met tape vastgeplakt.
De politie heeft het ontzielde lichaam van de man in beslag genomen voor een gerechtelijke lijkschouwing. Aan de hand van het onderzoek van de patholoog zal de exacte doodsoorzaak worden vastgesteld. Het huis waarin de man woonde, was overhoop gehaald. Er is echter niet ingebroken. Of er iets is buitgemaakt, is nog niet duidelijk. De deur van het huis van het slachtoffer stond maandagavond open. Wie in het huis is gegaan, om de man te knevelen is nog onbekend.
Het ontzielde lichaam werd ontdekt, nadat een familielid naar de woning was gegaan, omdat de man telefonisch onbereikbaar was. Toen er een kijkje werd genomen, werd het lijk van de man in de keuken ontdekt. Vernomen wordt dat de man vrijdag voor het laatst levend is gezien door zijn dochter. De politie ging naar de plaats en stelde het onderzoek in…[+]