Huntelaar heeft door CL-debacle dubbel gevoel bij officieuze titel Ajax

huntelaar

Klaas-Jan Huntelaar bleef zondag bijzonder ingetogen na het officieus veroveren van de landstitel met Ajax. De 35-jarige aanvaller heeft de bizarre uitschakeling door Tottenham Hotspur van woensdag in de halve finales van de Champions League nog niet helemaal verwerkt.

“Dit levert een beetje een dubbel gevoel op. Aan de ene kant ben ik blij dat we het seizoen hebben afgesloten met de titel en de beker, maar aan de andere kant ben ik nog altijd teleurgesteld dat we de finale zijn misgelopen”, zei hij na de 4-1-thuiszege op FC Utrecht.

“We hadden gewoon in de finale moeten staan. We waren er eigenlijk ook, maar gaven het op het laatste moment alsnog weg. Dat was extreem zonde en blijft een enorme domper. Het feestje net in de kleedkamer viel ook wel mee. Het was best wel rustig.” Ajax zat tegen Tottenham aanvankelijk op rozen. De Amsterdammers wonnen de heenwedstrijd in Londen met 0-1 en stonden halverwege de return in eigen huis op een 2-0-voorsprong, maar het werd na rust nog 2-3 door een doelpunt diep in de blessuretijd.(NU)…[+]