Mourinho weet zeker dat United dit seizoen in top zes zal eindigen

mourinho

José Mourinho is er ondanks de dramatische seizoensstart van Manchester United nog steeds van overtuigd dat zijn ploeg aan het einde van het seizoen in de top zes van de Premier League staat. De Portugees vindt dat de huidige nummer zeven op de ranglijst dat aan zijn stand verplicht is.

“Manchester United hoort niet op de zevende plaats thuis. Iedereen weet dat er zes topteams in de Premier League zijn en die zullen allemaal in de top zes eindigen”, voorspelde Mourinho dinsdag op zijn persconferentie voor de thuiswedstrijd tegen Arsenal van woensdag. Het kwakkelende United heeft net als nummer zes Everton 22 punten uit veertien wedstrijden, maar ‘The Toffees’ staan op basis van doelsaldo een plek hoger. Het gat met Tottenham Hotspur en Arsenal (acht punten), Chelsea (negen), Liverpool (veertien) en koploper Manchester City (zestien) is nog veel groter.

 De geplaagde Mourinho is onder de indruk van de prestaties van Everton dit seizoen, maar hij verwacht niet dat de club uit Liverpool de huidige vorm over een langere periode vast kan houden.(NU)…[+]