Tweede Zoo Kids day in de dierentuin

paramaribo zoo

PARAMARIBO – De Paramaribo Zoo (dierentuin) houdt voor de tweede keer in verband met kinderdag een Zoo Kids day op 2 december. Alle kinderen zijn vanaf 11.00 uur welkom op deze speciale kinderspeeldag om aan de verschillende activiteiten mee te doen. De dierentuin is wel normaal vanaf 9.00 uur open.

De beheerder van de Paramaribo Zoo, Rakesh Debisarun vertelt dat deze dag mogelijk is gemaakt door middel van eigen middelen en donaties van sponsoren. Kinderen tussen 3 en 12 jaar betalen SRD7,50.

Vanaf elf uur zijn er diverse activiteiten te ontplooien die verbonden zijn aan deze dag. Er zal een dj aanwezig zijn om het geheel op te luisteren. Mario de clown is ook van de partij om het extra gezellig met de kinderen te maken. Er zal ook een educatieve film vertoond worden. Een springkussen en trampoline zullen ook niet ontbreken, daarnaast een knuffelhoek, stoelendans en ook een speciale ouder- en kinddans waarbij een kind een lied mag aanvragen. “Speciaal op deze dag zal het ook mogelijk zijn om de dieren te voeden. Verder is er is ook een slangendemonstratie,” vertelt Debisarun. De bekende zangeres Chemelda Dielingen zal op deze speciale kinderdag optreden. Bij de verschillende stands zal eten verkrijgbaar zijn, maar men mag wel met eigen eten en drinken van huis komen. De Paramaribo Zoo wil deze Zoo Kids day tot een jaarlijks terugkerend evenement maken…[+]