Real Madrid blijft in spoor Barcelona, geplaagd Juventus in beker wel succesvol

barca
Real Madrid heeft donderdagavond een probleemloze overwinning geboekt in La Liga. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti rekende na rust af met Valencia (2-0) en houdt zicht op koploper FC Barcelona. In Italië deed het geplaagde Juventus wat vertrouwen op door ten koste van Lazio de halve finales van de Coppa Italia te bereiken. Antonio Rüdiger leek Real Madrid in de blessuretijd van de eerste helft al op voorsprong te zetten. De Duitser kopte raak uit een corner, maar de VAR zag dat Valencia-middenvelder Yunus Musah door Karim Benzema naar de grond werd gewerkt. Scheidsrechter Javier Alberola Rojas deelde die lezing en keurde de goal af. Aan het begin van de tweede helft nam Real alsnog in rap tempo afstand van Valencia, dat teleurstellend in het rechterrijtje staat.(NU)…[+]