Barcelona lijdt ook tegen Bilbao puntenverlies, Real en Atlético scoren niet

barca

FC Barcelona heeft zaterdag voor de derde keer op rij puntenverlies geleden in de Primera División. De Catalanen kwamen in eigen huis niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Athletic Bilbao. Real Madrid kwam ook niet verder dan een gelijkspel tegen stadgenoot Atlético (0-0). Juventus was in de Serie A met 3-1 te sterk voor Napoli.

Barcelona kwam in de 41e minuut zelfs op een 0-1-achterstand door een doelpunt van Óscar de Marcos, maar bracht de stand in de 84e minuut nog wel in evenwicht dankzij een treffer van Munir El Haddadi. De ploeg van trainer Ernesto Valverde slaagde er de afgelopen week ook al niet in te winnen van Girona (2-2-gelijkspel) en Leganés (2-1-nederlaag). Bij Barcelona begon Lionel Messi op de reservebank, maar de Argentijnse sterspeler viel tien minuten na rust alsnog in ten koste van Arturo Vidal.(NU)…[+]