Juventus lijdt nederlaag bij Hellas Verona ondanks clubrecord Ronaldo

ronaldo

Matthijs de Ligt is zaterdag met Juventus tegen een nederlaag aangelopen in de Serie A. De koploper ging ondanks een clubrecord van Cristiano Ronaldo met 2-1 onderuit op bezoek bij Hellas Verona. Cristiano Ronaldo opende halverwege de tweede helft de score voor Juventus, waar De Ligt de hele wedstrijd meedeed. De Portugees schoof de bal in de linkerhoek en scoorde zo voor de tiende Serie A-wedstrijd op rij. Met zijn doelpunten in de afgelopen twee maanden verbeterde Ronaldo een clubrecord. David Trezeguet (oktober tot en met december 2005) kwam eerder in negen competitieduels op rij tot scoren voor Juventus. Tien minuten na de openingstreffer van Ronaldo bracht Fabio Borini de stand in evenwicht en in de slotfase pakte Hellas de drie punten. Na hands van Leonardo Bonucci ging de bal op de stip, waarna Giampaolo Pazzini de strafschop benutte.(NU)…[+]