Koeman met Barcelona pijnlijk onderuit tegen Real Madrid in El Clásico

Koeman

Ronald Koeman heeft zaterdag zijn eerste Clásico als trainer van FC Barcelona verloren. De Catalanen gingen in Camp Nou met 1-3 ten onder tegen Real Madrid. In een spectaculaire openingsfase stond het na acht minuten al 1-1. Federico Valverde opende na vijf minuten de score met een hard schot in de verre hoek, waarna Ansu Fati vlak daarna de gelijkmaker aantekende. Het toptalent tikte van dichtbij raak op aangeven van Jordi Alba. Het bleef lange tijd bij 1-1, tot een kwartier na rust. Ramos ging bij een vrije trap van Real Madrid naar de grond in het strafschopgebied. Er leek weinig aan de hand, maar uit de beelden bleek dat verdediger Clément Lenglet kort maar opzichtig aan het shirt van de Spanjaard trok.(NU)…[+]