Leo Victor wint eindelijk in SML-competitie

08-Leo-Victor

VOETBAL – Leo Victor behaalde pas na zes wedstrijden zijn eerste zege in de Suriname Major League-competitie. In het Franklin Essed Stadion versloeg de ploeg Broki met 4-3.
Leo Victor kende een dramatische start in deze competitie, waarbij het team zes wedstrijden op rij verloor en slechts één keer wist te scoren. Daarnaast kreeg Leo Victor zestien doelpunten tegen. Tegen Broki veranderde alles toen Rutger Rigters binnen tien minuten twee keer het net vond, wat resulteerde in een ruime voorsprong van 2-0 bij rust.
In de tweede helft verkleinde Broki de achterstand tot 2-1 door een doelpunt van Eugrlio Betrouw.
Leo Victor vergrootte de voorsprong echter opnieuw door doelpunten van Sercino Pengel en Shaquille Pengel, waardoor het 4-1 werd. Broki maakte het spannend met doelpunten van Levi Kwakoe en Dew Raafenberg, maar Leo Victor boekte toch zijn eerste zege met een eindstand van 4-3.
Voorwaarts kwam tegen Inter Wanica niet verder dan een gelijkspel: 1-1. Rafiek Bane gaf Voorwaarts de voorsprong, waarna Babayaro Eduards de ploegen op gelijke hoogte bracht. Vrijdag won Robinhood ruim van PVV met 4-0. Murgillio Esajas (2x), Roche Rosebel en Quiliano Stedenburg maakten de doelpunten voor Robinhood.…[+]