Messi schiet PSG in extremis naar zege in spektakelstuk, Boadu en Lang scoren

messi
Paris Saint-Germain heeft zondag in een spektakelstuk met 4-3 gewonnen van Lille in de Ligue 1. Lionel Messi scoorde in blessuretijd de winnende treffer met een rake vrije trap. Myron Boadu scoorde bij een zege van AS Monaco en Noa Lang was in België trefzeker voor Club Brugge. PSG stond na achttien minuten op een 2-0-voorsprong. Mbappé opende schitterend de score door twee tegenstanders te passeren en raak te prikken. Neymar verdubbelde de marge door een rebound te benutten. Bafodé Diakité maakte even later de aansluitingstreffer namens Lille. Vroeg in de tweede helft moest Neymar het veld vroegtijdig verlaten. De Braziliaanse aanvaller kwam bij een duel op het middenveld verkeerd terecht en verzwikte zijn enkel.(NU)…[+]