Napoli wint zonder problemen bij Frankfurt en is dicht bij kwartfinales CL

napoli
Napoli heeft dinsdag een grote stap richting de kwartfinales van de Champions League gezet. De Serie A-koploper won de heenwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt in de achtste finales met 0-2. Napoli had het in de openingsfase nog lastig, maar kwam via spits Victor Osimhen al voor rust op voorsprong. De spits tikte in de veertigste minuut van dichtbij binnen na voorbereidend werk van voormalig PSV-aanvaller Hirving Lozano. Na een rode kaart van Frankfurt-aanvaller Randal Kolo Muani kwam de Italiaanse topclub nauwelijks meer in de problemen. Napoli scoorde zelf nog één keer via Giovanni Di Lorenzo, waardoor de Italiaanse topclub met een comfortabele voorsprong aan de return in Napoli begint.(NU)…[+]