Van Bronckhorst baalt van gebrek aan effectiviteit Feyenoord bij Vitesse

van bronckhorst

Feyenoord bleef zondag voor de zesde uitwedstrijd op rij zonder overwinning in de Eredivisie, maar trainer Giovanni van Bronckhorst was niet negatief gestemd na het gelijkspel bij Vitesse (1-1). De coach vindt dat zijn ploeg in Arnhem recht had op drie punten. “We hebben een heel goede wedstrijd gespeeld en verdienden te winnen. We beloonden onszelf alleen niet op basis van het aantal mogelijkheden dat we hebben gekregen”, zei Van Bronckhorst na de wedstrijd in de GelreDome tegen FOX Sports.

Feyenoord kwam vlak voor rust nog wel op voorsprong door een treffer van Orkun Kökcü, maar Mohammed Dauda trok de stand in de 47e minuut al gelijk. Van Bronckhorst baalt fors van het feit dat zijn ploeg het goede gevoel uit de eerste helft na rust zo snel verspeelde.(NU)…[+]