Vechtpartij met dodelijk afloop

politie

PARAMARIBO – Een vechtpartij met dodelijk afloop deed zich woensdag voor in Paramaribo. Patrick Bromet (50) liet daarbij het leven. De krant verneemt dat de man met een mes is gestoken, waarna hij met de ambulance moest worden vervoerd voor medische behandeling. Hij overleed op de Spoedeisende Hulp.

De verdachte is aangehouden en intussen na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De krant verneemt van bronnen dat het latere slachtoffer in een winkel aan de Zinniastraat werkte. De verdachte ging gisteren bij de man om verhaal te halen omtrent een betalingskwestie over een mobiele telefoon. Er ontstond in de winkel een worsteling tussen de mannen die uitmondde in een vechtpartij. De verdachte trok een mes waarmee hij het later slachtoffer verwondde in zijn linker halsstreek net onder zijn oor. Een omstander zegt aan de krant dat hij schrok van het bloed dat aan de ruit van de handelszaak en op de grond was. Hij begreep meteen dat de persoon zwaargewond was en het mogelijk niet zou halen. Van anderen vernam hij dat het slachtoffer na de steekpartij moeilijk kon ademen.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat het slachtoffer met een scherp voorwerp in een handelszaak aan de Zinniastraat door de 35-jarige Maikel L is gestoken. “Per ambulance is Bromet naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo afgevoerd waar hij kort na aankomst de geest gaf. De verdachte verliet rennend de plaats, maar werd in de omgeving door omstanders aangehouden en overgedragen aan de militaire politie, die hem vervolgens overdroeg aan de politie”, aldus de politie. Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is in beslag genomen voor gerechtelijke lijkschouwing…[+]