VHP huldigt best geslaagden van Saramacca

vhp

Op zaterdagavond 25 augustus heeft de Vooruitstrevende Hervormings-Partij(VHP), de best geslaagden van de VOS en VOJ scholen van het district Saramacca gehuldigd. Het is niet de eerste keer dat de VHP best geslaagden van VOS en VOJ scholen huldigt. Deze mooie dag was georganiseerd door Haathiclub Saramacca, onder leiding van Previen Chotkan en Jayent Ramadhin. Op deze avond hebben verschillende sprekers het woord gevoerd, waaronder: voorzitter Previen Chotkan van Haathi Club Saramacca, de heren Prahlad Sewdien, Pertab Bissumber, Jason Bakker, DNA-lid M. Jogi en voorzitter Chan Santokhi.

Alle sprekers hebben die studenten erop gewezen dat ze hun best blijven doen en niet laten ontmoedigen door de slechte financieel-economische situatie van het land. De heer Jogi wees de studenten erop wat de bijdrage is van de VHP binnen het onderwijs in Saramacca. Hij noemde daarbij de bouw van 2 muloscholen namelijk, mulo Freyburg en Debisahai. De heer Sewdien motiveerde de studenten om na te denken over landbouw en ondernemerschap. Ondernemerschap is heel belangrijk voor de ontwikkeling van ons land.

VHP voorzitter Chan Santokhi, wees de studenten erop dat studeren heel belangrijk is voor je toekomst. Zoals bij andere gelegenheden benadrukte de VHP voorzitter wederom dat wij het onderwijs moeten zien als de sleutel tot succes en betere toekomst. Hij gaf een korte geschiedenis over zijn eigen studiejaren en hoe hij bij het KPS is beland. Het was niet eenvoudig zei VHP voorzitter Chan Santokhi, je moet echt hard je best doen om iets te betekenen voor de maatschappij. Je moet je nooit laten ontmoedigen door niemand en niets, ga ervoor aldus de VHP in een persbericht…[+]